Velkommen!

Velkommen!

Velkommen til Hotel Skibelund Krats blog!

Vi har været i tænkeboxen i et par måneder nu, og er nu klar til at lancere vores nye blog.

Men hvad kan man få ud af at følge et hotel? Er det ikke bare reklame?

Nej! På vores blog får du tips og tricks til at dække et bord, ligne en mesterkok i køkkenet, rengørings tips og meget mere. Vi vil give dig det bedste fra vores verden!

Meeeen vi kan ikke komme udenom at fortælle lidt om Hotellet, området og personalet.

Hotel Skibelund Krat ligger midt i en bøgeskov ved siden af en mindepark som sjovt nok hedder Skibelund Krat. Skibelund Krat er kendt for at være stedet hvor det danske folk mødtes, da Danmark tabte Sønderjylland til tyskerne.

Fra pladsen kunne man skue udover ”det fortabte” Sønderjylland, og det blev samlingspunktet for danskerne syd for Kongeåen. Det irriterede tyskerne gevaldigt at danskerne samles og afholdte møder uden dem. I dag bruger man Skibelund Krat til grundlovsmøder, foredrag og andre sociale arrangementer.

I bloggen vil vi bruge Skibelund Krat i fortælleringrene, da det idylliske og historiske om hotellet er forbundet med parken. Parken er åben for alle hele året rundt.

Psssst, næste år (2020) er det 100 år siden vi fik Sønderjylland tilbage! Der vil være en masse aktiviteter for hele familien, så hold øje med vores side og Skibelund Krats side, www.skibelundforeningen.dk , så I også kan være med til at fejre Skibelund Krat.

 

Vi glæder os meget at give jer de gode fif og måske inspirere jer til næste gang I skal holde fest.

De bedste hilsner

Hotel Skibelund Krat

 

 

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen!